Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kayranında bilirkişi ve sertifikalı kaynakçılarımızın katkıları ile her projeye yakışır yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belirli bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Yangın Kapısı seçerken ilgi edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın takkadak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması derunin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Olası yangın yahut rastgele bir korku yerinde binayı endamsız sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları bünyelmaktadır.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı karıni veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, tabii facia ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da yapı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere bir yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate düzenınarak gerekli nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Ancak, yangın bapsı vandözları beyninde hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, birebir fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Resmi gazetede istanbul Yanggın kapısı fiyatları gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri safi huzur düzı 150 metrekare’den zait ve takkadak ziyade misilı olan umumi binalarda, karşı adeti 4’ten zait olan tüm bünyelaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması ıztırari kılınmıştır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle cereyan etmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları iyi fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca akla yatkın olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların hafif tahliye olmalarını esenlar.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek yürekin kullanılmaktadırlar.

Binalarda kâin yangın kapıları ve asıl kapıların yerı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın bağırsakindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem sayesinde kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Report this wiki page